مشاوره حقوقی صرافی - An Overview

کافی است با ما تماس بگیرید ما در هر زمینه وکیل متخصص داریم و به محض تماس به وکیل متخصص وصل می‌شوید.

جایگاه تاجر در قانون تجارت و اطلاعات جامعی درباره ی لایحه جدید تجارت

سلام در سال ۸۱ ملکی سند دار به نام پدربزرگم بعد از فوت پدرم در مشاور املاک و در حضور شاهدین به نام مادرم شده. کپی قولنامه را داریم. قولنامه عادی بوده بدون کد رهگیری. حالا برادران پدربزرگم و پدربزرگم ما را به روش های مختلف تهدید میکنند مثل وقتی خانه نیستیم اسباب را به کوچه می‌ریزند یا تهدید من توسط برادر پدربزرگم که سی سال پیش زنش را کشته و پای اعدام اولیای دم رضایت دادند منظور این هست که هر کاری از این آدم برمی آید و راحت تهدید میکند که با چاقو مرا می‌کشد.

پاسخ نگار پایدار اردکانی [کارشناس ارشد حقوق] در رابطه به این سوال بخش پرسش و پاسخ حقوقی :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در این راستا و با توجه به نیاز مبرم هموطنان به مشاوره وکیل حقوقی رایگان در ساعات غیر اداری شما می توانید با مراجعه به شماره وکیل رایگان (۰۹۳۶۹۳۵۷۱۰۴) از طریق تماس تلفنی و یا با مشاوره حقوقی از طریق واتساپ مشکل خود را مطرح نمایند.

اگر تحت شرایطی خاص پدر و مادر هر دو فوت کنند و یا از یکدیگر طلاق بگیرند، عهده گرفتن حضانت کودک، click here مساله ای جدی مشاوره حقوقی حضانت خواهد بود که می توان آن را به کمک یک وکیل یا مشاور حقوقی حضانت به صورت آنلاین حل و فصل کرد.

در این روش شما میتوانید به دو طریق از این روش استفاده کنید

یکی از انواع روش‌های مشاوره حقوقی که در سال‌های گذشته با توجه به فضای رقابتی میان دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیار رشد چشمگیری داشته، مشاوره حقوقی رایگان است.

گروه وکلای آپادانا بهترین وکیل خانواده را در امور فوق به شما معرفی خواهد کرد.

در خلال یک مشاوره حقوقی و آنلاین حضانت ، متقاضی با یک وکیل یا مشاوره زبده به صورت تلفنی صحبت و یا در قالب چت با او با گفتگو می پردازد و مشاور مربوطه با اشرافی که بر قوانین مربوط به حضانت دارد، متقاضی را در مسیر درست قرار داده و به وی کمک می کند تا از راه قانونی و در اسرع وقت مشکلات مربوط به حضانت check here فرزند خود را حل و فصل نماید.

لازم به ذکر است قانون‌ گذار در خصوص تعیین پایان مدت حضانت نیز به صورت سریع تعیین تکلیف ننموده لیکن به هر ترتیب می توان اینطور استدلال نمود که حضانت حق و تکلیف متقابلی است که بر عهده والدین قرار می گیرد.

حضانت فرزند در وهله اول بر عهده پدر و مادر می باشد. اما زمانی که یکی از این دو فوت کند، حضانت بر گردن دیگری خواهد بود.

شهرداری‌ و هر آنچه که لازم است درباره این سازمان بدانید

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *